Vremensku prognozu omogućavaju pametne klupe

25.2.2019. / zazeli

Program "Zaželi" - tvoja pomoć je potrebna drugima

22.02.2019.god. Općina Fužine potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava Programa "Zaželi" -zapošljavanje žena za Projekt "Zeželi-tvoja pomoć je potrebna drugima". Projekt je vrijednosti 1.617.548,00 kn, stoposto je financiran od strane Europskog socijalnog fonda Operativni program učinkovitosti ljudskih potencijala 2014.-2020.
U proteklih godinu dana na Projektu zaposleno je 8 žena pripadnica ciljane skupine: Radmila Škaljac Kaloper, Milica Blašković Mihaljević, Goranka Kovačević, Nada Kovačević, Suzana Šubat, Helena Polić,Dubravka Mihaljević i Kosa Radošević.
Administrativni referent: Iva Bolf, te voditeljica projekta: Marina Tomić.
Osam žena pripadnica ciljane skupine brine o 74 krajnja korisnika na području naselja Općine Fužine. 
Aktivnosti ovog projekta su zapošljavanje žena iz ciljnih skupina u svrhu potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju u lokalnoj zajednici, obrazovanje i osposobljavanje žena iz ciljanih skupina koje će pružati potporu i podršku starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju u njihovim kućanstvima te osiguranje materijalnih uvjeta za provedbu aktivnosti pri pružanju potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju (nabava higijenskih potrepština te potrepština za održavanje kućanstava osoba za koje će žene skrbiti).