Vremensku prognozu omogućavaju pametne klupe

30.5.2021. / zazeli

Održana je završna tiskovna konferencija projekta „Zaželi - tvoja pomoć je potrebna drugima“ Fužine

Dvije godine neprestanog rada pružajući pomoć starijima i onemoćalima obilježila je humanost i požrtvovnost svih djelatnica projekta „Zaželi - tvoja pomoć je potrebna drugima“ Fužine. Završnicu projekta obilježili su tiskovnom konferencijom.

Vjerujemo kako će ovaj hvalevrijedan projekt ubrzo nastaviti sa svojim radom te ovim putem iskazujemo veliku zahvalnost svima koji su djelovali kroz njega za našu zajednicu i žiteljima pružili nadu u bolje sutra.

„Bilo je dobrih i onih teških trenutaka ali na krilima entuzijazma kvalitetno smo se organizirale kako bi pružile zadovoljstvo i potrebnu skrb našim krajnjim korisnicima. Nadamo se da naše obljetnice neće stati na 2,3,5... godina. Imamo u planu da naše obljetnice potraju, a za sada ostaje samo da se zahvalim svim našim djelatnicama na napornom radu i preuzimanju rizika pogotovo tokom trajanja epidemije. Odradile su vrhunski posao. Ujedno se zahvaljujem i našim poslovnim partnerima, državnoj tajnici Majdi Burić koja je bila uvijek tu za nas i moj oslonac, cjelokupnoj općini Fužine, ponajviše načelniku Davidu Bregovcu koji je uvijek imao razumijevanja za nas i koji nam je bio snažna podrška. Posebno se zahvaljujem svim našim krajnjim korisnicima jer bez njih ni mi ne bi postojali. Predanost i izvrsnost su od početka bili naši vodeći principi.“ - istaknula je voditeljica projekta Marina Tomić.