Poziv za javnu raspravu o Prometnom rješenju na narazvstanoj cesti

Jedinstveni upravni odjel Općine Fužine objavljuje Poziv za javnu raspravu o Prometnom rješenju na nerazvrstanoj cesti Općine Fužine.

Pozivaju se stanovnici Općine Fužine da u razdoblju 14. studenog 2018. godine do 07. prosinca 2018. godine izvrše uvid u prijedlog projekta: Prometni projekt – tehničko rješenje  parkirališta na dijelu nerazvrstane ceste GF25-2 (Od ŽC 5068 uz Vatrogasni dom Fužine, parkiralište te pješački prolaz spoj do ŽC 5068 i spoj do GF 25 kod kbr. 7 u ulici Purga).

Naime, Zakonom o sigurnosti prometa na cestama propisano je da jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave uređuju promet na svom području tako da, između ostalog, određuju: ceste s prednošću prolaza, dvosmjerni, odnosno, jednosmjerni promet, ograničenje brzine kretanja vozila, zone smirenog prometa, površine namijenjene za parkiranje, određuju mjesta namijenjena parkiranju osoba s invaliditetom, mjesta namijenjena zaustavljanju vozila javnog prijevoza i dr.

Uvid u prijedlog prometnog rješenja može se izvršiti u prostorijama Općine Fužine i to u sobi br. 7 svaki utorak i četvrtak u vremenu 11.00 – 14.00.

Pitanja, primjedbe i prijedlozi mogu se dostaviti elektronskim putem na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Pozivamo građane da se aktivno uključe u javnu raspravu radi postizanja što učinkovitijeg rješenja u smislu podizanja sigurnosti svih sudionika u prometu te njegova nesmetanog odvijanja.

Sve primjedbe i prijedlozi biti će evidentirani i razmotreni te u skladu s mogućnostima i zakonskim okvirima i usvojeni u konačnom prijedlogu.

Izradio: Komunalni redar-viši referent Draženko Žagar ing. geod.

 Prijedlog prometnog rješenja

Izvješće o provedenom savjetovanju