Nacrt Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te divljim životinjama na području Općine Fužine

 

Općina Fužine, u skladu sa članka 49. stavka 4., članka 51. stavka 5. i članka 62. stavka 5. Zakona o zaštiti životinja (Narodne novine 102/17).), dužna je donijeti Odluku o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te divljim životinjama na području Općine Fužine.

 

Temeljem navedenog i Zakona o pristupu informacija (NN br. 25/13 i 85/15.) Općina Fužine utvrđuje Nacrt prijedloga Odluke uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te divljim životinjama na području Općine Fužine, te će u razdoblju od 09. travnja do 30. travnja 2018. godine provesti savjetovanje sa zainteresiranom javnošću putem objave na internetskim stranicama Općine Fužine.

 

Primjedbe i prijedlozi  na Nacrt  Odluke mogu se dostaviti putem obrasca na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 30. travnja 2018. godine.

Prijedlog Odluke

Obrazac

Izvješće o održanom savjetovanju