Blic informacije 2017.

U ovom albumu prikazani su sastanci načelnika, događaji, druženja i slično, ali samo jednom fotografijom. Dakle, svaka fotografija predstavlja zaseban događaj.

NK Omladinac Vrata - 70. rođendan

NK Omladinac Vrata proslavio je svoj 70-i rođendan. Održana je svečana sjednica, na kojoj su dodijeljena priznanja i zahvalnice, a potom je položeno cvijeće na spomen obilježje umrlim nogometašima i članovima.

Top - novi eksponat u centru Liča

Etnografska udruga Sv. Juraj Lič postavila je u centru Liča eksponat - top iz 1936. godine. Top je prije postavljanja onesposobljen.

Majka Božja Snježna 2017.

Povodom blagdana Majke Božje 05. kolovoza, tradicionalno se u Liču održavaju vjerska, kulturna i sportska događanja. Centralan događaj je misa u Svetišu, nakon koje se blagoslivljaju automobili i poljsko cvijeće. Održavaju se i sportska natjecanja u malom nogometu, boćanju i pastirskim igrama.

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja podignuta je državna zastava i služena sveta misa u Svetištu Majke Božje Snježne u Liču. Delegacija predvođena načelnikom Davidom Bregovcem položila je cvijeće na grob poginulog hrvatskog branitelja Dalibora Čebuhara u Fužinama.

Ulične sprave za vježbanje

Pokraj jezera Bajer postavljeno je 9 uličnih sprava za vježbanje čime se potiče zabavna rekreacija i bavljenje sportskim aktivnostima, kako stanovnika naše općine tako i turista koji posjećuju na kraj.

Snimanje za emisiju Kanala RI

Na našem je području regionalna TV kuća Kanal Ri snimala materijale za svoju emisiju "Goranske priče".

Udruga Sanus

U prostorijama Fužinarske kuće organizirano je druženje djece liječene od malignih bolesti s načelnikom Davidom Bregovcem i zamjenikom župana Primorsko - goranske županije Petrom Mamula.

Dan antifašističke borbe 2017.

Povodom državnog praznika Dana antifašističke borbe, predstavnici Udruge antifašista Općine Fužine i načelnik David Bregovac, položili su cvijeće i zapalili svijeću ispred spomenika u centru Fužina. Svečanost je potom nastavljena na Lukovu.

Prvenstvo u DPP

Na Lepenicama je 22. lipnja 2017. održano državno prvenstvo u daljinskom plivanju perajama.

Dan Općine i župe Fužine

Svake godine oko 13. lipnja, odnosno blagdana sv. Antuna Padovanskog, organiziraju se višednevna događanja povodom Dana Općine i župe Fužine te dana škole.

Primopredaja vlasti 2017.

U prostorijama Općine Fužine obavljena je primopredaja vlasti između bivšeg načelnika Marinka Kauzlarića i novoizabranog Davida Bregovca. Također, održana je i svečana sjednica na kojoj su prisegnuli novoizabrani vijećnici Općinskog vijeća.

Lokacija