Vremensku prognozu omogućavaju pametne klupe

31.8.2021. / opće obavijesti

Svečani doček Saše Miloš, nositeljice srebrne medalje u podvodnoj orijentaciji

Danas je izaslanstvo Općine Fužine na čelu s načelnikom Davidom Bregovcem svečano dočekalo hrvatsku reprezentaciju u podvodnoj orijentaciji. Naime, u estonskom gradiću Viljandi, od 22. do 29. kolovoza održavalo se Europsko prvenstvo u podvodnoj orijentaciji za seniore i juniore. Za hrvatsku reprezentaciju nastupila je Saša Miloš iz Općine Fužine koja je osvojila srebrenu medalju u disciplini seniori Paralel.

 

„Izuzetno sam ponosan na sve naše reprezentativce. Srebrena medalje naše Saše Miloš sjaji poput zvijezde vodilje našim sadašnjim i budućim mladim sportašima. Mi u Općini Fužine smo joj posebno zahvalni na ovako veličanstvenoj promociji našeg kraja.“ – izjavio je načelnik Bregovac čestitavši reprezentativcima. Dodao je kako Općina Fužine prepoznaje trud i zalaganje mladih sportaša te da će kontinuirano podržavati njihovo djelovanje.

 

Uz nju iz Sportsko-rekreacijskog društva Viševica su nastupile Iris Despotović i Petra Tomac koje su sudjelovale u više disciplina. Visoko 4. mjesto Tomac je osvojila u disciplinama reperi te zvijezda, a Despotović u ekipnoj. Uz SRD Viševica za hrvatsku reprezentaciju nastupali su i iz RSK Mladost Medulin Lea Ikić Čupev, Ema Ivetić i Luka Bohač, a iz KPA 3 MAJ Rijeka Josip Štefanić.

 

Sportsko-rekreacijsko društvo Viševica djeluje već 12 godina, a najuspješniji su u području plivanja perajama i podvodnoj orijentaciji. Udruga ima i školu plivanja u kojoj je sudjelovalo 300-tinjak djece iz cijelog Gorskog kotara.